Fredag
10
December 2021
Nöjesfabriken Karlstad

GBH + Avskum + Bombfors

Ålder: 18år | 20.00-01.00 | Dedikerad DJ före & efter resp gig | Stagetime fr 20.30

Ett utav punkscenens mest älskade namn kommer till Karlstad! Tillsammans med Aeternum Concerts & 333 Company presenterar vi "The 40+1 Anniversary Sweden Tour of GBH"!

Special Guests: AVSKUM + Bombfors

***

GBH (uk) fyller 40år som band och det skall firas med en sväng genom Sverige! Tilltänkt datum var i september men pga rådande situation är nu firandet framflyttat till mars 2021.
Bandet som är en av grundpelarna inom UK-punkscenen och har inspirerat band över hela klotet med deras medryckande och aggressiva punk. Få band kan nå den energi och intensitet som GBH har levererat genom åren!

AVSKUM startade 1982 i Kristinehamn. Pionjärer inom svensk d-takt & starkt influerade utav band som Discharge. Aktiva från & till under resans gång och nu står tre av fyra originalmedlemmar redo att röja mer än någonsin!

BOMBFORS bildades i Karlskoga 1995 ur resterna av banden Blint Hat och Undergång. Bandet bjuder på rå svensk punk med ett gött gäng låtar som fastnar i skallen!

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GBH + Avskum + Bombfors, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober