Lördag
6
Augusti 2022
MARIEBERGSSKOGEN FRILUFTSTEATERN Karlstad

HEARTBEAT - KIKKI DANIELSSON TONE NORUM JOHAN ÖSTLING GLADYS DEL PILAR

Heartbeat Karlstad är tillbaka och kör sin andra välgörenhetskonsert! Konserten samlar in pengar till behövande barnfamiljer där det behövs hjälp med hela kläder och skor, nödvändiga möbler, medlemsavgift till idrottsklubb etc.. Detta görs genom att vi skänker överskottet från konserten till två fonder som gagnar detta ändamål, Skattkistefonden och Diakonifonden. Detta gör också att vi på detta sätt kommer kunna hjälpa de flyktingar som kommit till Karlstad från Ukraina! Med din biljett bidrar du till detta välgörande ändamål!
Se fram emot en helkväll lördagen den 6:e augusti tillsammans med dessa rutinerade och folkkära artister:
KIKKI DANIELSSON: Hur sammanfattar man Kikki Danielsson? Denna levande legend, med ena foten i schlagern och den andra i countryn, har medverkat i den svenska melodifestivalen totalt 10 gånger och i Eurovision Song Contest två gånger. Hon gjorde sig känd genom dansbandet Wizex som hon lämnade 1982.
Hon har gjort både TV och skivor i Nashville, uppträtt på i stort sett varenda scen i Sverige, synts i alla tv program. På senare tid i Så Mycket Bättre och Masked Singer. Vi kan göra denna lista hur lång som helst egentligen, men ni alla känner redan till henne. Vi välkomnar Kikki med varm famn till årets Heartbeat Karlstad.
TONE NORUM: För de flesta behöver Tone Norum ingen närmare presentation. Hon gjorde sig känd i slutet av åttiotalet med låtar som Stranded, Don't Turn Around, och inte minst superhiten Allt Som Jag Känner tillsammans med Tommy Nilsson! Vi är superglada att kunna presentera Tone Norum som en av artisterna på årets Heartbeat Karlstad!
GLADYS DEL PILAR: Hon ställde tidigt in siktet på att bli en etablerad artist och har så varit i 30 år. Hon släppte sitt debutalbum "Movin' on" 1996. Hon vann Melodifestivalen 2002 som medlem av Afro-dite med låten Never Let It Go. Förutom ytterligare två gånger till i Melodifestivalen har vi även sett henne i olika musikaluppsättningar, tv-framträdanden, turnéer, ja listan kan göras lång. Vi är stolta att kunna presentera Gladys som en av artisterna för i år!
JOHAN ÖSTLING: Japp, det stämmer, Värmlandspôjken Johan Östling är med även detta år och han låter meddela att detta året blir det som konferencier för hela konserten. Håll i hatten för antagligen kommer begreppet konferencier att behöva omdefinieras efter detta!
HANS PETTERSSON: Efter 34 år som sångare i bandet Dublin Fair och som trubadur, så gjorde Hans solodebut i skivform 2021. Plattan "Uptown" kom i maj och skivan "12 songs by Hans Pettersson" kom i december samma år.Nu håller Hans på med 2 skivorsom släpps under sommar och höst. Under konserten kommer Hans bjuda på höjdpunkter från sin karriär och lite nytt. Vi ser fram emot detta!
CRASH BOOM BAND: Heartbeat Karlstads stadiga husband! Består av medlemmar med många års erfarenhet av musikbranschen. Medlemmarna i bandet har tidigare kompat världsartister, jobbat som studiomusiker i Los Angeles och turnerat med den svenska artisteliten för att nämna några meriter. 2019 gick de ihop och bildade Crash Boom Band som specialiserat sig på att leverera odödlig musik från förr och nu som garanterat sätter fart på publiken. Just denna kväll är bandets uppgift att backa upp alla artister.
Crash Boom Band är dessutom denna kväll förstärkta med Martin Säfström på percussion, och familjen Skyman, med Helena Skyman i spetsen, som körsektion. Helena Skyman är inte minst känd för sina tolkningar av Monica Zetterlund vilket kan resultera i en och annan överraskning under kvällen.
Varmt Välkomna till Heartbeat Karlstad 2022!
Uppskattad längd på konserten: CA 3 timmar inkl paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Friluftsteatern Mariebergsskogen!

Biljetter & tider

Lördag 6 Augusti 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på MARIEBERGSSKOGEN FRILUFTSTEATERN
Lördag 9 Juli 2022
I siffror

19 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(MARIEBERGSSKOGEN FRILUFTSTEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HEARTBEAT - KIKKI DANIELSSON TONE NORUM JOHAN ÖSTLING GLADYS DEL PILAR, MARIEBERGSSKOGEN FRILUFTSTEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli