11-11
Sep 2022
SCALATEATERN Karlstad

BABBLARNA - FÖRSTA MUSIKALEN

Dundersuccéerna med Babblarnas musikaler och 700 spelade föreställningar fortsätter!

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, "Här är jag" och många, många fler.
Missa inte detta glädjepiller med barnens favoriter Babblarna!

Rekommenderad ålder:? 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still.
OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund av att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.
Längd: ca 40 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!
Restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar är borta fr.o.m. 9 februari. Det innebär att det då inte längre finns något deltagartak, maxantal per sällskap, krav på avstånd mellan sällskap eller krav på vaccinationsbevis.

Biljetter & tider

Söndag 11 September 2022 11:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 11 September 2022 14:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 11 September 2022 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BABBLARNA - FÖRSTA MUSIKALEN, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli