• Evenemang idag
Lördag
24
September 2022
SCALATEATERN Karlstad

HANS PETTERSSON OCH GÄSTER

Ni kanske känner mig från värmländskt musikliv. Under mitt namn Hans Pettersson, eller som medlem i olika konstellationer har jag roat värmlandspubliken i drygt 3 decennier. I början av hösten släpper jag två skivor. En med Helena Skyman där tonvikten är på lugnare och jazzigare material och en helt egen lite rockigare platta. Alla låtar av mig själv. Nu vill jag bjuda in så att ni får höra några av dessa låtar med mig och mitt band.
Men jag har gjort så väldigt mycket mer inom musik som varit så roligt, det vill jag också dela med er som publik. Jag sjunger i en gospelkör, Goba gospel. De kommer! Jag har varit med i Körslaget på TV i Team Rongedal. De kommer! Och jag har framförallt sjungit och spelat med Dublin Fair i 34 år. De kommer! Jag kommer också att framföra låtar ifrån de 2 skivor jag gjorde 2021 med massor av gästartister! Det blir en fantastisk kväll 24/9 klockan 19.00! Vi ses!
Längd: ca 2 timmar 15 min, inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Biljetter & tider

Lördag 24 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HANS PETTERSSON OCH GÄSTER, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November