Lördag
8
Juli 2023
NÖJESFABRIKEN Karlstad

JOHN LINDBERG TRIO

Live på Innergården
Fotstamp, ståbas & rockabillysväng! John Lindberg Trio is back in town med nya plattan "Are You For Real" i ryggen!

De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina senaste skivsläpp & rykande heta "Are You For Real" räknar vi kallt med att den sällar sig in i ledet! De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp!
John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way; Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar!
Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.
Let's get ready to rock!
Dörrar till konsertlokalen: 18.00 | För aktuella hålltider besök www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Biljetter & tider

Lördag 8 Juli 2023 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JOHN LINDBERG TRIO, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni