• Evenemang idag
Torsdag
30
November 2023
SCALATEATERN Karlstad

ADOLPHSON & FALK "MED JULEN I BLODET 2023"

Adolphson & Falk turnerar igen 2023 och medverkar Tv4:s Strålande Jul på Julafton.
Adolphson & Falk som precis avslutat turnén ”Med julen i blodet”, medverkar i Tv4:s program ”Strålande Jul” som sänds kl 20:00.
Det är även klart att den välbesöka turnén får en fortsättning 2023 och redan på torsdag 22 december släpps de första städerna till turnén
”Med julen i blodet”
I konserten framförs hela albumet ”Med Rymden i Blodet” i nya syntarrangemang i retrotappning av Greg FitzPatrick, som följer med på turnén och som spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits.
Konserten som består av två avdelningar, är även en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier!
Det är mycket synt men också akustiska inslag! Produktionen består också av nyskapande videos och en Syntkonstutställning signerad Greg FitzPatrick.
Övriga medverkande förutom Tomas Adolphson: Sång, gitarr och mandolin, Anders Falk: Sång och gitarr, Greg FitzPatrick: Synthesizers, är: Dag Lundquist: Trummor och percussion Hans Loelv: Keyboard och dragspel och Magnus Marcks: Bas
Både genombrottalbumet ”Med Rymden i Blodet” och Adolphson & Falks största hit ”Mer Jul” firar 40 år! Det firar bandet med att turnera runt om i landet i december 2023!
Konsertnamnet ”Med julen i blodet” anspelar skämtsamt på firandet av dessa två höjdpunkter som blivit milstolpar i Adolphson & Falks karriär.
Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som Mer Jul och Blinkar Blå, fyllde 50 år som duo 2018! Detta firades med längre turnéer under 2018 och 2019 samt en specialkonsert i samband med månlandningens jubileum på Kulturfestivalen i Stockholm 2019.
Turnén spelades in och döptes till ”Levande” som släpptes både digitalt och på CD hösten 2022 och under samma höst släpptes även ”Rymden i Blodet” i en begränsad upplaga av röd vinyl.
13-årsgräns
Längd: ca 2 timmar, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ADOLPHSON & FALK

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari