Lördag
11
November 2023
NÖJESFABRIKEN Karlstad

VÅNNA INGET + HJELLE & ORMARNA

Vånna Inget tar farväl & gästar Karlstad en sista gång – Välkomna till en kväll med rock & punk i Kristallbaren!
SUPPORT: HJELLE & ORMARNA
HJELLE: Ordsmeden från skånska myllan, som känns igen från Bäddat för Trubbel, kommer med fullt band till Karlstad!
För den oinvigde så bjuds det på rock karaktäriserad av dråpliga, ibland snudd på absurdistiska, inslag från livet och samhället. Han tecknar den vanliga människans strävanden, lönearbetets monotoni & tyngden i bröstet som lyfts av den där värmen som oftast bara räcker till under löningshelgen.. Sen är du är tillbaks på ruta noll igen! All den här svärtan framförs med glimten i ögat & ackompanjeras till tonerna av den simplaste formen av ur-hand-i-mun-rock som begåvats Sverige sen Wilmer X tidigaste skivor!
VÅNNA INGET: Med punken som grund levereras musik med känslorna utanpå huden där Karolina Engdahls desperata sång & välformulerade texter borrar sig rakt in i själen på lyssnaren! Detta tillsammans med drivna och energiska låtar gör att bandet gjort ett välförtjänt avtryck inom genren. Albumet ”True Romance” markerar slutet på resan med tillhörande turné genom Sverige som tar dom till Karlstad lördagen den 11:e november!
Dörrar: 18.00
Stagetime: ca 19.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Biljetter & tider

Lördag 11 November 2023 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. VÅNNA INGET + HJELLE & ORMARNA, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni