Lördag
28
Oktober 2023
NÖJESFABRIKEN Karlstad

DEWOLFF + SIENA ROOT

Hollands nya rocksensation DeWolff gör debut på svensk mark med fyra utvalda konserter. Självklart står Karlstad som ett stopp på vägen!
DEWOLFF
För er som missat den här hammonddrivna powertrion kan vi meddela att DeWolff redan hunnit spela över 1000st konserter, spela in 12st album, öppna för Toto, turnera med The Black Crows samt vunnit en Dutch Grammy. Allt detta som tjugoåringar!
Bandet bjuder på en explosiv blandning av bluesrock med inslag av soul & psykedelia. När det ikoniska hammond ljudet tar över är det extremt svårt att värja sig. Du behöver uppleva det här live!
När Roger Glover hörde DeWolff spela för första gången trodde att han lyssnade på sin egen Deep Purple Mark II. Välkommen till 70-talet idag!
SIENA ROOT
Ända från start sent 90-tal strävade Siena Root efter att förfina det analoga musikskapandet. Med 7 album, varav det senaste ”Revelations” släpptes så sent som i februari 2023, i bagaget anses bandet idag vara pionjärer inom samtida root rock!
Siena Root har mestadels drivits som ett experimentellt musikkollektiv, därav de många olika uppsättningarna av gruppen. Den turnérande grunden med gitarr, sång, orgel, bas och trummor är Sam Riffer, Love H Forsberg, Johan Borgström och Zubaida Solid.
De har delat scen med alltifrån legender som Deep Purple och Ten Years After till samtida band inom scenen som Blues Pills, All Them Witches och Kadavar & det enorma engagemanget för att ta den klassiska rocken till scenen får Siena Root att stå ut från mängden!
Dörrar till Kristallbaren: 19.00
Stagetime fr. 20.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Biljetter & tider

Lördag 28 Oktober 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

40 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. DEWOLFF + SIENA ROOT, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September