• Evenemang idag
Tisdag
21
November 2023
ARENAN BIBLIOTEKSHUSET Karlstad

NÅNTING FÖR ATT VI SKALL KÄNNA ATT VI LEVER - ISMAEL ATARIA

En föreställning som med dikter och spoken word berättar om livet, magin, döden och allt där emellan. En föreställning som ska få oss att känna att vi verkligen lever.
Ismael Ataria är en prisbelönt poet och spoken word-artist som turnerat runt i Sverige under många år. I hans föreställningar möts ljus, mörker, allvar och humor. Ismaels föreställningar lämnar inte någon oberörd och de lever kvar länge i hjärtat.
I föreställningen Nånting för att vi ska känna att vi lever kommer Ismael ta med oss på en poetisk resa in i den krångliga och fantastiska tillvaron i att vara människa. Ismael blandar dikter med underhållande mellansnack, filosofiska tankar och humor. Med stor självdistans och en befriande humor kommer Ismael ge publiken plats för både skratt och tårar.

Medverkande
Ismael Ataria
Konstnärligt team
Ismael Ataria
Producent
Ismael Ataria
Arrangör: Karlstads Riksteaterförening
Längd: 1h15min
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

10 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ARENAN BIBLIOTEKSHUSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. NÅNTING FÖR ATT VI SKALL KÄNNA ATT VI LEVER - ISMAEL ATARIA, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December