Best Western Hotel Savoy

Västra Torggatan 1A • Karlstad

Som Karlstads enda familjeägda cityhotell värnar familjen Törneland om sina gäster. Man har rest runt mycket och besökt otaliga hotell för att skapa den perfekta känslan. Känslan av att man är hemma, att man kan koppla av och andas ut även när man är bortrest. Detta har uppnåtts genom omtanke och personlig service. Personalen tipsar gärna om vad som är på gång i staden och hjälper till med bordsbokningar och biljettreservationer. Hotellet är beläget i ett lugnt kvarter precis bredvid Scalateatern och endast 200 meter ifrån centralstationen. Värmlands museum ligger tio minuters promenad bort om man vill göra en djupdykning i landskapet.

I de 64 rummen finns trägolv, skrivbord, dusch, LCD-TV och telefon. Fri wi-fi är tillgänglig på hela hotellet. Varma, mjuka inredningsdetaljer skapar den där hemmakänslan som familjen Törneland så gärna vill åt.

Den populära frukostbuffén innehåller pannkakor och serveras måndag till fredag 06.30 – 09.30 och helger 07.30 – 10.30. På Savoy Bistro äter både hotellgäster och karlstadsbor. Ta del av svensk husmanskost i en varm och mysig lokal. Varje vardag serveras två rätter för gäster att välja mellan. Från 17.00 på torsdagar är det tapaskväll och på fredagar 16.00 – 18.00 äger afterworken rum, då får man vid köp av dryck, soppa med tilltugg. Varje lördag anordnas 'afternoon tea' då man erbjuder flera olika sorters te tillsammans med hemgjorda bakverk, kakor och scones. Se till att vara där mellan 13.00 – 16.00 för att få ta del av godsakerna!

Tillgängliga rum på Best Western Hotel Savoy

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Hotel Savoys olika rumstyper

Torsdag 2 Februari t.o.m Fredag 3 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlstad