Clarion Collection Hotel Plaza

Västra Torggatan 2 • Karlstad

I början av stadens största gågata ligger Clarion Hotel Plaza beläget. Fokus ligger på miljön. Man använder sig enbart av förnybar- och miljövänlig energi, har jordvärme och köper regnskog för varje övernattning. Restaurangens a la carte meny är helt baserad på lokala råvaror och innehåller fantastiska rätter från Värmland. Det handlar om kvalité och miljö. Restaurangen är öppen 17.00 – 22.00. Frukostbuffén är ekologisk; för en nyttig frukost välj alternativen märkta med gröna skyltar. Serveras vardagar 06.30 – 10.00 och helger 07.30 – 11.00.

De 131 rummen är indelade i tre olika kategorier; standard, superior och svit. I alla rum hittar du minibar, hårfön, LCD-TV och wi-fi. Superiorrummen är de allra vackraste, belägna i den del av hotellet som byggdes under 1800-talet. Rummen har högt i tak och i vissa fall balkong.

På det femte våningsplanet finner du Plaza Relax. Här kan man se ut över Karlstad från panoramabastun, ta en paus i bubbelpoolen eller njuta av en massage. Det är inte långt till tågstation eller flygplats, shoppinggator ligger precis runt hörnet och i Löfberg lila arena kan man se en hockeymatch.

Tillgängliga rum på Clarion Collection Hotel Plaza

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Collection Hotel Plazas olika rumstyper

Fredag 19 Juli t.o.m Lördag 20 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Karlstad