First Camp Skutberget-Karlstad

Skutberget • Karlstad
Denna välutrustade camping och semesterby har ett naturskönt läge nära Skutberget intill Vänern. Här erbjuds moderna och bekväma stugor med utmärkta möjligheter till friluftsliv.

First Camp Karlstad erbjuder stugor med kök. Vissa har ett eget badrum, medan andra har tillgång till delat badrum. Utanför varje stuga finns en privat parkeringsplats.

Under sommaren kan du köpa mat och andra förnödenheter i campingplatsens butik. Under vistelsen kan du hålla dig i form genom att träna i First Camps fitnesscenter. Det finns också en barnklubb på sommaren och campingen hyr ut mountainbikes och Segways.

Campingplatsen och omgivningarna erbjuder många aktiviteter, som minigolf, kanotpaddling och jogging. Det finns både klipp- och sandstränder i närheten. Bara en kort bilresa bort ligger centrala Karlstad, där det finns massor av butiker, barer och restauranger.

Tillgängliga rum på First Camp Skutberget-Karlstad

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med First Camp Skutberget-Karlstads olika rumstyper

Fredag 15 December t.o.m Lördag 16 December - Pris inkluderar moms.

Stuga - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna bungalow med egen ingång har 1 sovrum, 1 badrum och 1 pentry. I det välutrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, köksutrustning och kaffe- och tekokare. Bungalowen har också matplats och värme. Det finns 2 sängar.
Hus med 2 sovrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta semesterhus med egen ingång har 1 vardagsrum, 2 separata sovrum och 1 badrum med duschkabin. I det välutrustade köket finns spishäll, kylskåp, diskmaskin och köksutrustning. Semesterhuset har kaffe- och tekokare, sittgrupp, uteplats och möblerad uteplats. Det finns 4 sängar.
Stuga med 3 sovrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna stuga har en platt-tv, en egen uteplats och ett eget badrum.

Fler hotell i Karlstad