Fredag
26
Juli 2024
Mariebergsskogen Karlstad

Benjamin Ingrosso - Better Days Tour

Benjamin Ingrosso tillbaka med stor Sverigeturné 2024!
I somras genomförde Benjamin Ingrosso sin allra första sommarturné Allt Det Vackra. Turnén

som besökte flera festivaler och spelställen blev en enorm succé med över 100 000 i publiken.
Nästa sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin
storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024! Missa inte sommarens höjdpunkt när en av
Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna
konsertplatser.
ÅLDERSGRÄNS
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0–12 år).
Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år)
Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhetsskäl, småbarn bärs i bärsele.
RULLSTOLSBILJETTER
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.
HÅLLTIDER
18.00 Insläpp
20.00 Start
23.00 Slut
Obs! Tiderna är ca-tider
INPASSERING OCH SÄKERHET
Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Med anledning av myndighetsbeslut av väskförbud på större evenemang, inklusive våra konserter och festivaler, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten!
Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer sav stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet, småbarn bärs i bärsele.
Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Se till att ha dina/era biljetter framme, uppe i mobilen innan ni kommer fram till visiteringen. Då kommer ni in snabbare. Tack på förhand!
BILJETTER/BILJETTKASSA
Köpta biljetter finns sparade på ditt konto på www.ticketmaster.se och i Ticketmasters App. Biljetterna har även skickats till din e-post samma dag som de köptes.
För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna scanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att i god tid logga in på ditt konto för att ladda ned biljetterna till din mobiltelefon – gärna 24 timmar innan evenemanget börjar (om alla gör det på plats i entrén blir nätet lätt överbelastat och det kan då ta tid att få fram biljetterna).
Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, det måste vara själva biljetterna, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med Ticketmaster på 077-170 70 70.
Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats, alla biljetter säljs via Ticketmaster.se.
Se upp för dyra andrahands-sidor! Vi kan inte garantera giltigheten på biljetter som köps i andra hand.
MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!
PARKERING OCH KOMMUNIKATIONER
Bilparkeringen utanför Mariebergsskogen stängs av och görs om till cykelparkering. I området kommer det även råda parkeringsförbud.
Det finns parkeringar runt om i stan. Vi hänvisar i första hand till parkering vid centralsjukhuset samt Mariebergs IP. Stadsbuss linje S och 10 stannar några minuters promenad från huvudentrén.
RÖKFÖRBUD
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området. Utgång = hemgång.
FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!
Arrangör: www.livenation.se

Biljetter & tider

Fredag 26 Juli 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

44 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mariebergsskogen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Benjamin Ingrosso - Better Days Tour, Mariebergsskogen

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli