Lördag
27
April 2024
NÖJESFABRIKEN Karlstad

THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY + OSLO ESS

Metal Clüb & Turbojugend Karlstad välkomnar The Good, The Bad and The Zugly till Nöjesfabriken!
SPECIAL GUESTS: OSLO ESS
***
THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY: Bandet har jämförts både med norska storheter som Turbonegro och Kvelertak (som bandets sångare numera också sjunger i) och klassiska artister som Iggy Pop och Motörhead. Deras energiska liveshower har gett bandet en stor och lojal publik i hemlandet, med utsålda konserter som drar publik från både punk-, metal- och rockscenen! Sedan starten 2010 har kvintetten krämat ur sig en handfull album, ett samlingsalbum & en knippe svåråtkomliga 7’or & mer står för dörren under 2024!
OSLO ESS: Med rötterna i punk- och hardcorescenen har den norsk-svenska rockexplosionen öst ur sig succéalbum sedan 2011 och är idag ett av de absolut största rockbanden i Norge! Bandet har vid flera tillfällen flörtat med sin svenska fanbase genom att plocka in svensk lyrik i utvalda låtar & deras senaste, självbetitlade album, är ingen undantag med ”Där jag står” i låtlistan!
Dörrar 21.00
Stagetime fr 22.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.
Förbud mot väskor vid evenemang från 1 nov www.nojesfabriken.se/trygga-evenemang

Biljetter & tider

Lördag 27 April 2024 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY + OSLO ESS, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April