Lördag
3
Augusti 2024
NÖJESFABRIKEN Karlstad

HELLSONGS

Live på Innergården
Hellsongs, bandet som tagit världen med storm med sina lugna popversioner av kända hårdrockshits, är tillbaka! Dags för allsång där hård lyrik möter väna toner på Innergården!

Kan du din hårdrockshistoria så trillar pengen ner lagom till refrängen när bandet sätter texterna till Run to the Hills, We´re not gonna take it, TNT och Killing in the name of i centrum.
Efter att ha legat i viloläge i nästan ett decennium gjorde bandet comeback förra året. I år är det tjugo år sedan allt startade i en lada ute på landet och bandet har sedan dess både hunnit bli medelålders, fler, argare och mer spelsugna än någonsin. Det finns en uppsjö av nya låtar, både egna och gamla klassiker, som längtar ihjäl sig efter att få sjungas i ostämd allsång, med armkrok och över alla tänkbara gränser. Hellsongs anno 2024 är utrustade med både trummor, elgitarrer, basar, en rosa ukulele och en stark önskan om mer solidaritet, fred och kärlek.
Om allt detta låter finare än snus, så ses vi på Innergården den 3/8. Hell Yeah!
Dörrar: 18.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.
Förbud mot väskor vid evenemang från 1 nov www.nojesfabriken.se/trygga-evenemang

Biljetter & tider

Lördag 3 Augusti 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HELLSONGS, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj