Fredag
10
Maj 2024
SCALATEATERN Karlstad

DET VAR EN GÅNG...

20 år av sagolik dansglädje
Välkommen till en magisk upplevelse som tar dig med på en resa genom tid och fantasi i dansföreställningen "Det var en gång...". Följ med och se historian om en ung flickan vars hjärta bultar av förväntan inför sin stora show. Efter en lång dag av repetitioner som fyller henne med nervositet och spänning, somnar hon djupt och drömmer en dröm som tar henne på en extraordinär resa.

När hon vaknar, befinner hon sig i en förunderlig värld där tid och rum vävs samman på ett förtrollande sätt. Hon får möjligheten att se tillbaka på alla sina tidigare föreställningar genom åren, från de första stapplande dansstegen till de mest magnifika och inspirerande uppträdandena. Genom en magisk väv av minnen och dansnummer får publiken följa med på hennes resa och uppleva känslorna, glädjen och passionen som genomsyrar varje steg på scenen.
"Det var en gång..." är inte bara en dansshow utan en berättelse om att drömmar kan bli verklighet och att kärleken till konsten kan föra oss till platser bortom vår fantasi. Med Patricias Danscenters elever och deras vänner på scenen, skapas en föreställning som är en hyllning till dansens kraft att förena, inspirera och förändra liv.
I år firar Patricias Danscenter och Bailando Studios 20 år av passion, engagemang och glädje inom dansens värld. Kom och fira tillsammans med oss i denna speciella föreställning som är en hyllning till dansens kraft att förena, inspirera och förändra liv. Köp dina biljetter idag och låt dig förföras av en magisk kväll fylld med dans, drömmar och oförglömliga minnen i "Det var en gång...20 år av sagolik dansglädje".
Arrangör: Patricias Danscenter, en del av Bailando Studios
Längd: ca 2,5 timme, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Biljetter & tider

Fredag 10 Maj 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. DET VAR EN GÅNG..., SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April