Söndag
13
Oktober 2024
SCALATEATERN Karlstad

JOHAN STÅHL - I SANNINGENS GRÄNSLAND

Trollkonstnären Johan Ståhl utforskar gränsen mellan sanning och lögn fake news vita lögner och ren osanning. Är en sanning alltid densamma? Kan sanningen förändras över tid? Kan man lura en lögnare?
På riktigt nära håll får du uppleva magi i en intim stark och vacker föreställning. Med finger¬färdighet vilse¬ledning och psyko¬logiska principer bjuds du in till en magisk värld där det omöjliga trots allt tycks vara möjligt. Vad är sanning och vad är lögn? Vad är äkta och vad är falskt? Vad är verklighet och vad är illusion? Trollkarlen Johan Ståhl lever sitt liv i gräns¬landet mellan dessa ytterligheter.
I sanningens gränsland hade urpremiär på Uppsala stads¬teater 2023 och spelade vid fyrtionio slut¬sålda tillfällen. Nu är det dags för Sverige¬turné med tjugo shower i arton städer.
Om Johan Ståhl
Han är troll¬konstnären som fick Bianca Ingrossos golden buzzer i Talang 2021 och vann hela tävlingen.
Johan Ståhl har tagit silver¬medalj i trolleri-VM och är just hem¬kommen från Hollywood där han gjorde tjugosju föreställningar på trolleriets Mecka – The Magic Castle.
Föreställningen rekommenderas från 7 år och uppåt.
Längd: ca 75 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Biljetter & tider

Söndag 13 Oktober 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JOHAN STÅHL - I SANNINGENS GRÄNSLAND, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj