Lördag
9
November 2024
ARENAN BIBLIOTEKSHUSET Karlstad

MAGI FÖR HELA FAMILJEN - MED JOHAN STÅHL

En magisk föreställning för hela familjen
Vad är sanning och vad är lögn? Vad är äkta och vad är falskt? Vad är verklighet och vad är illusion? Trollkarlen Johan Ståhl lever sitt liv i gränslandet mellan dessa ytterligheter. På riktigt n ära håll får du här uppleva magi i en intim, stark och vacker föreställning. Med fingerfärdighet, vilseledning och psykologiska principer bjuds du in till en magisk värld där det omöjliga trots allt tycksvara möjligt. Johan Ståhl har vunnit priser i London, Venedig och Las Vegas. Håll honom hårt i handen och följ med till sanningens gränsland.

Arrangör: Karlstads Riksteaterförening
Längd: ca 50 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Biljetter & tider

Lördag 9 November 2024 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ARENAN BIBLIOTEKSHUSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. MAGI FÖR HELA FAMILJEN - MED JOHAN STÅHL, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli