Fredag
1
November 2024
ARENAN BIBLIOTEKSHUSET Karlstad

SÅNGER FRÅN BOTTENVÅNINGEN

En minimalistisk tangokomedi med maximalistiska känslor
Sånger från bottenvåningen är en musikteaterföreställning med sånger ur den finska tango- och schlagerskatten i svensk översättning. En vemodig komedi om det gifta paret Silja och Viking som försöker hitta tillbaka till passionen och den finska tangon som en gång förde dem samman.

Det sverigefinska paret Silja och Vikings förhållande slungas in i en kris när ett nytt element landar som ett Ufo i deras kök. Ska de klara denna dramatiska förändring? Är deras kärlek stark nog att rida ut stormen? Kan de hitta tillbaka till passionen eller är det bäst att bara att fortsätta koka blaskigt kaffe?
Den finska tangon är passionerad och tillknäppt på samma gång och har blivit ett viktigt uttryck för den finska identiteten med sitt vemod och sitt poetiska uttryck.
På ett roligt och rörande sätt utforskar tangokomedin kulturskillnaderna mellan Finland och Sverige. För att parafrasera Carl-Gustaf Mannerheim: Finnar är vi redan, helt svenska kan
vi inte bli, låt oss alltså vara sverigefinländare! Under kvällen kommer ni att få höra de mest älskade finska tango klassikerna och en och annan schlagerhit i nyöversättningar till svenska.
Medverkande
Birthe Wingren
Jonte Ramsten
Patrick Rydman
Arrangör: Karlstads Riksteaterförening
Längd: ca 75 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Biljetter & tider

Fredag 1 November 2024 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ARENAN BIBLIOTEKSHUSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SÅNGER FRÅN BOTTENVÅNINGEN, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli