Onsdag
22
Maj 2024
SCALATEATERN Karlstad

HELLRE ARG ÄN DÖD - En föreställning för livet med Marie Niljung

Marie Niljungs båda föräldrar tog sina liv och med utgångspunkt från boken Hellre arg än död kommer Marie med gäster att ge en föreställning för livet.
Föreställningen innehåller Maries historia samt kunskap, mod och hopp om hur vi alla kan bli modigare medmänniskor. Hur vi till och med kan rädda liv.
Myter kommer att krossas, verktyg i att våga fråga, lyssna och agera kommer att delas ut. 75 minuter av liv, skratt och gråt.
Gäster: Carola Jansson och Anders Blomberg
Publikröst
"En känslosam föreläsning som berör på djupet. Den ger ny kunskap och kloka insikter och väcker hopp och tro på att vi kan hjälpa varandra i alla lägen." Kathrine Löfberg
Årets värmlänning 2023
Juryns motivering:
Med en ny livsbejakande föreställning fortsätter Marie Niljung sin livsmission att förändra attityder kring psykisk ohälsa och rädda liv. Hon vill få fler att våga fråga, våga lyssna och våga agera. Med kunskap, mod och stort engagemang gör Marie skillnad. Hon kämpar målmedvetet för att nå fler med det tydliga budskapet: Alla kan göra skillnad!
Längd: ca 75 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Biljetter & tider

Onsdag 22 Maj 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HELLRE ARG ÄN DÖD - En föreställning för livet med Marie Niljung, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December