Torsdag
27
Juni 2024
NÖJESFABRIKEN Karlstad

STEFAN SUNDSTRÖM MED BAND

Stefan Sundström är äntligen tillbaka i stan för en rejäl dos rock’n’roll på Innergården. 27 juni står han med fullt band på Innergårdens scen.
”Fan vi är ju i princip från Värmland. Åtminstone till hälften. Vi är Sista Jäntan, östan om sträss och präss och västan om krogera. Vi har tröttnat på råttrejset i Stockholm och behöver lufta oss. Och eftersom halva bandet består av värmlänningar tar vi oss nu till Karlstad. Vi ska ta tillbaks punken fråån Trumps ruttna gäng. Han plankar bara Jonny Rottens mediala stil men har inte Jonnys intelligens. Vi spelar rocknroll för och en och annan Visepoplåt. Visepop är stort i Norge, där är jag Kongen av Visepop. Så ta nu och kliv opp ur lingonriset och ta er in till stan. Karlstad alltså.”
Rock on!”
/ Stefan Sundström
Dörrar: 18.00
Stagetime: 20.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.
Förbud mot väskor vid evenemang från 1 nov www.nojesfabriken.se/trygga-evenemang

Biljetter & tider

Torsdag 27 Juni 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. STEFAN SUNDSTRÖM MED BAND, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj