Fredag
4
Oktober 2024
ARENAN BIBLIOTEKSHUSET Karlstad

SIRI PÅ SPÄND LINA

Hyllad föreställning om en uppväxt bland svärdslukare, akrobater och sjölejon.
Siri Hamari växer upp i en cirkusfamilj, där pappa är trollkarl och mamma är den motvilliga assistenten. Från en larmade och skränig tivolitillvaro tar de sig genom fattigdom och slit till födelsen av Finlands första cirkus – Sirkus Finlandia.
En sann och fantasifull berättelse som öppnar en värld bortom glitter och glamour, där svett och tårar möter stora drömmar. Drömmen om att bli lindansare kommer att ta Siri in bakom järnridån redan som tolvåring. Kommer hon att bli den första kvinnan att göra en saltomortal på lina? Siri på spänd lina är ett allkonstverk med en finurlig visuell inramning av bildkonstnären och kostymdesignern Frida Hultcrantz, i nära samarbete med regissören Filip Alexanderson. Musikern Niklas Brommare är Siris medspelare på scenen och skapar en förtrollande musikalisk atmosfär till föreställningen.
Siri på spänd lina hade urpremiär på Soppteatern-Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm hösten 2022 och fick ett mycket varmt välkomnande av både publik och recensenter.
Riksteatern i samarbete med Soppteatern-Kulturhuset Stadsteatern.
Arrangör: Karlstads Riksteaterförening
Längd: ca 75 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Biljetter & tider

Fredag 4 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ARENAN BIBLIOTEKSHUSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SIRI PÅ SPÄND LINA, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli