Söndag
17
November 2024
ARENAN BIBLIOTEKSHUSET Karlstad

GOLDBERGVARIATIONERNA

100 föremål i cirkusmagi för hela familjen
Goldbergvariationerna tar dig med på en resa bortom det vanliga, in i en värld av magi, kreativitet och förundran. Den här cirkusföreställningen är inte bara en show – det är en upplevelse som kommer att få dig att tro på det omöjliga.

Upplev en hisnande resa genom fantasifulla uppfinningar och överraskande kedjereaktioner som kommer att ta andan ur dig. Här kombineras dansakrobatik och magiska trick med egentillverkade musikmaskiner i en föreställning som inte bara underhåller utan också inspirerar till att se det extraordinära i det vardagliga.
Goldbergvariationerna passar hela familjen och bjuder in dig att ta del av en visuell och fängslande föreställning. Låt dig förtrollas av en magi- och cirkusföreställning för hela familjen som vibrerar av musik och överraskningar.
Titeln Goldbergvariationerna syftar både på cembaloverket av Johann Sebastian Bach, men också på den amerikanske serietecknaren Rube Goldberg – känd för sina teckningar av komplexa kaotiska maskiner, byggda av helt vanliga föremål.
Ett gästspel från Kompani Giraff.
Medverkande
Clemence De Felice och Filip Zahradnicky
Arrangör: Karlstads Riksteaterförening
Längd: ca 45 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Biljetter & tider

Söndag 17 November 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ARENAN BIBLIOTEKSHUSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GOLDBERGVARIATIONERNA, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli