Tisdag
26
November 2024
ARENAN BIBLIOTEKSHUSET Karlstad

KUNDE JAG FÖLJA DIG - TEATERKONSERT OM KARIN BOYES LIV

Kunde jag följa dig - Teaterkonsert om Karin Boyes liv med tonsatt poesi
Föreställningen öppnar en reva i tiden, då när Karin levde. Vad var det som hände? Publiken lotsas genom 1900-talet och ett livsöde som under flera decennier följdes av skammens tystnad. Karins skrivna brev och kändaste dikter gestaltas med värmde, humor och allvar.

Föreställningen bildar ett rop ut i vår tid från det som hon upplevde då, nu aktuellt som då. Psykisk skörhet i kombination med den rådande homofobi som då existerade, gör vår tid synlig. Musiken är känsligt komponerad utifrån kunskap om hennes liv och spelas av erfarna musiker med sättningen cello, piano, gitarr och sång. Föreställningen väcker en kulturskatt till liv och målgruppen är vuxna.
Arrangör: Karlstads Riksteaterförening
Längd: ca 50 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, [email protected] eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.
OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Biljetter & tider

Tisdag 26 November 2024 15:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ARENAN BIBLIOTEKSHUSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. KUNDE JAG FÖLJA DIG - TEATERKONSERT OM KARIN BOYES LIV, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli