Fredag
29
Mars 2024
NÖJESFABRIKEN Karlstad

ORBIT CULTURE

Live i Kristallbaren!
Metal Clüb bjuder in till påskrens på fabriken med Orbit Culture!

Under våren ger sig Orbit Culture ut på sin turné "Descending Into Madness EU/UK Tour 2024" som tar dom till Karlstad på långfredagen!
ORBIT CULTURE: Det svenska metalbandet bröt igenom på undergroundscenen med släppet av 2020 års album "Nija", som hyllades av både kritiker och metal-fans världen över! Därefter släppte de albumet "Shaman" som ser Orbit Culture vidareutveckla sitt dynamiska sound och skapa en drivande blandning av metallisk briljans. Fastrotad i den klassiska svenska metal-genren som banats av stora namn som At The Gates, In Flames och Meshuggah, utvidgar de kreativt den för att skapa ett mer utvecklat, moderniserat sound som helt enkelt är oemotståndlig. "Shaman" levererar på alla fronter och visar bandets sömlösa ansträngningar att effektivt blanda aggression, melodi och teknikalitet!
Support: TBA
Dörrar: 21.00
Stagetime fr. 22.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.
Förbud mot väskor vid evenemang från 1 nov www.nojesfabriken.se/trygga-evenemang

Biljetter & tider

Fredag 29 Mars 2024 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ORBIT CULTURE, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari